VIZULO

Vizulo grundades 2012 och är Baltikums största producent av LED armaturer. Företaget exporterar över hela välden och verkar både inom den privata och offentliga sektorn. Mellan åren 2014 och 2016 vann man en rad upphandlingar i Lettland och nu lyser Vizulos armaturer både inne i och utanför Rigas internationella flygplats, motorvägen mellan Riga   och flygplatsen samt många parker i Rigas centrum.

Företaget har dessutom vunnit en rad priser och utmärkelser, bl. a. ”THE RED JACKET award” som ett av de Lettiska företag som under ett år rönt störst exportframgångar. Man har även erhållit en rad godkännanden från nationella transportmyndigheter, senast från den finländska.

Företaget är mycket miljömedvetna i sitt arbete och alla produkter har designats med naturen som förebild. Vizulo är både kvalitetscertifierad enligt ISO 9001 och miljöcertifierad enligt ISO 14001.

Alla produkter håller en hög kvalitet med ingående komponenter från stora internationella leverantörer som Philips och OSRAM. Flera av produkterna är dessutom ENEC certifierade, som är den högsta säkerhetscertifieringen för elektriska produkter.

Klicka här för att komma till Vizulos hemsida

Tillbaka till leverantörlistan